medlemsSALG – privattime for TANGOtare

michael
1/2 pris (250kr) på en privattime med tangovirtuos Michal Watson!
.
a) Man må være MEDLEM i TangoTare (men for eksterne som skal på Milonga siste helga i Mars, eller på Seinsommartango første helgen i September, er det bare å melde seg inn først som sist)
.
b) Kun 1 time per betalende medlem, og maks 2 personer pr time (et par – gitt at begge er medlemmer – kan kjøpe inntil 2 timer sammen, et betalende medlemmet kan ta med en hvilken som helst dansepartner også “et ikke-medlemm”).
.
c) “Førstemann til mølla”, salget stopper idet det kommer en melding om at det utsolgt i kommentarfeltet nedenfor. Vi har forehåndskjøpt 25 timer, og forbeholder oss retten til å avvise timebestillinger – refundere penger etter at de er utsolgt.
.
d) Man kan kun reservere time ved innbetaling til TangoTare (250 for 1 time), spesifiser hvem som betaler, og “VENTELISTE X-time” hvor X er hvor mange timer Xtra som ønskes. For alle timer som ikke er solgt torsdag 6. mars, kontaktes de på ventelisten og gis mulighet til å kjøpe ytterligere timer (rettferdig fordelt, 1og1, i rekkefølgen man betalte den første timen, til det er tomt..)
.
e) Tid og sted for timen avtales direkte med Michael Watson” på mail: Mikabellawatson(at)yahoo.fr eller Facebook
.
Har du ikke allerede betalt medlemsavgiften for 2014 så kan medlemskapet (kr. 300,-) betales samtidig med timen – dvs 550,- for medlemskap og en privattime. Kun INNBETALING = bindende reservasjon: 3330.23.59771
.
Timen(e) må gjennomføres ca. i perioden 10 mars – 3 april.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s